Cum intru pe Geoforum

Locul unde avem ocazia sa ne exprimam public !

Cum intru pe Geoforum

Mesajde N Dobrescu » 23 Ian 2012, 23:13

Varianta 1
Pasul 1- pe Google selectez sc prospectiuni sau sc prospectiuni sa, căutare
Pasul 2- în prima pagină selectez Forumul lucrătorilor din Geologie și Geofizică, cu referire la
articolul meu Fiat și S.C. PROSPECȚIUNI S.A.
În felul acesta țin trează memoria motoarelor de căutare.
Varianta 2
Am modificat titlul articolui meu Platforma de foraj marin Gloria în Platforma Gloria și
din 319000 de rezultate în rețeaua web, articolul meu intră în prima pagină.
Pasul 1-pe Google selectez platforma gloria, căutare
Pasul 2- în prima pagină selectez Forumul lucrătorilor din Geologie și Geofizică, cu referire la
articolul meu Platforma Gloria și mă aruncă în articolul meu din pagina 4 a Forumului lucrătorilor.
În acest caz este incrementat cu 1 numărul vizionărilor.
Varianta 3
Pasul 1- pe Google selectez nava voinicul, căutare
articolele mele din 10 și 17 ianuarie 2012, adică Poveste adevărată și Update poveste adevărată.
La fel este incrementat cu 1 numărul vizionărilor.
Creștinismul a apărut la Roma în catacombe. Noi am apărut la lumină în urma unor abuzuri și a lipsei de dialog. Știam că sîntem capabili. În S.C. PROSPECȚIUNI S.A. ne-am lăsat tinerețea, aici ne-am neglijat familiile și copii, aici ne-am îmbolnăvit de presiunea care s-a pus pe noi, ca niște americani să ne arate că sîntem incapabili. Dar nu uitați că bonusurile anuale pe care le iau ei se datorează muncii voastre de zi cu zi. Eu sînt pensionar și nu mai decartez pentru bonusurile lor.
Al dumneavoastră,

Niculae Dobrescu
Ultima oară modificat de N Dobrescu pe 27 Feb 2012, 06:57, modificat 1 dată în total.
N Dobrescu

Re: Cum intru pe Geoforum

Mesajde N Dobrescu » 26 Feb 2012, 08:40

Astăzi mi-a apărut o iconiță pe calculator pe care scria Google Chrome. Am dat click, am selectat SC PROSPECȚIUNI SA,
Mihaela Horhocea,Felicia Lupu, Gehrig Schultz, etc. Sunt peste tot pe prima pagină cu Geo Forumul. Îmi este frică să mă uit și în oglindă. Să nu-mi apară articolele reflectate pe oglindă.
Niculae Dobrescu
N Dobrescu

Înapoi la Forumul angajaţilor SC PROSPECŢIUNI SA